PD Konjuh iz Tuzle u posjeti

Objavljeno 23. siječnja 2018.

U petak 09.02. nam dolaze prijatelji iz PD Konjuh iz Tuzle (BIH). Plan našeg zajedničkog druženja taj vikend je sljedeći:
- petak 09.02. obići ćemo svetište Majke Božje Trsatske. Susret ispred crkve u 17h. Obilazak Crkve i Trsatske gradine. Po stepenicama spuštamo se u grad i dolazimo u naše prostorije.
(svatko tko je slobodan može doći u društvo na zajedničko druženje. Bilo bi dobro da donesemo malo naših delicija s kojima bi počastili goste. U našim prostorijama ćemo se družiti i iduća dva dana).
- subota 10.02. u 7h odlazak osobnim automobilima planinariti na Učku. Okupljanje na Jelačićevom trgu. Prijevoz 20 kn. Imamo dvije opcije uspona na Učku. Lakša od Poklona i teža iz Lovrana ili Lignja. Ovisno o dogovoru. Po završetku zajedničko okupljanje na Poklonu. Navečer okupljanje u 20h u prostorijama i odlazak u caffe bar "Iskra" na " Pidžama party". Ples do kad tko može.
- nedjelja 11.02. zajedničko druženje u našim prostorijama od 10h nadalje kroz cijeli dan. Planinari iz Tuzle nažalost odlaze kućama u 17h.
Pokažimo našim prijateljima gostoprimstvo i da se ugodno osjećaju u našem gradu.

PS. Prijave za odlazak na Učku prijavite u društvu do petka 09.02.