Rt Kamenjak

Odsjek za veterane

ponedjeljak 05.04.2021.


Polazak: u 7.00 h
Mjesto polaska: parkiralište Delta

Težina: lagana staza
Trajanje: oko 5 sati hoda

Opis:

 

Molimo sve članove koji imaju auto da u njemu dođu na Deltu , kako bismo omogućili sudjelovanje članova bez auta. To naglasite u prijavi za izlet.
Nakon vožnje magistralom preko Plomina, Labina, Pule dolazimo do Premanture. U Premanturi ostavljamo automobile i krećemo pješice u obilazak najjužnijeg dijela poluotoka Istre, rta Kamenjak. Obilazak zaštićenog područja potrajati će oko 5 h. Poslije ručka iz vlastitog ranca na povratku kući obići ćemo crkvu Sv. Foške (Sveta Foška je zaštitnica protiv glavobolje, artritisa, reumatizma, depresije i zaštitnica mladih) i kamene kažune u blizini Vodnjana.

 

Planinarski izlet je namijenjen za sve članove, a posebno za odsjek veterana sa namjerom da se ponovno aktivira njegova aktivnost.

 

 

 Prijevoz: osobna vozila
Povratak: večernjim satima
Cijena: 60 kn
Prijave: na e-mail ili u tajništvu Društva do 30.03.2021.

Oprema: Osnovna planinarska oprema, gojzerice ili tenisice. Hrana iz ranca te mogućnost da se napravi švedski stol sa hranom od Uskrsnog doručka
Napomena: Molimo sve planinare da se pridržavaju epidemioloških mjera važećih na dan izleta. U automobilima obavezne maske za lice.

Vodiči: Igor Korlević (+385 91 25 666 11)
Rt Kamenjak