PLAN IZLETA I EDUKACIJA U 2020. GODINI

Objavljeno 25. veljače 2020.

Na stranicama društva http://pd-kamenjak.hr/izleti/ objavljen je godišnji plan izleta, koji uključuje i nekoliko višednevnih tura. Još ima mjesta za jedan auto za Korčulu - Mljet - Pelješac u terminu 14-18.4.2020. Isto tako ima još mjesta za dva-tri auta na istu lokaciju u terminu 20-27.6. Uskoro objavljujemo i detalje izleta u Srbiju 25.7-1.8. ali već sada zainteresirani mogu osigurati mjesto uplatom prve rate od 500 kn.

Pri kraju je planinarska škola 2019/2020, pa se već sada na pdkamenjak.skola@gmail.com mogu javiti planinari zainteresirani za sljedeću generaciju 2020/21. koja kreće sredinom listopada ove godine. Više na stranicama planinarske škole.

U tijeku su prijave za dvije grupe Male škole ljekovitog bilja u terminima: 9.3-8.4. i 15.4-18.5. Sve piše na https://studio-martina-natura.hr/

Krenule su prijave na Tečaj za gljivare početnike u terminu 25.5-29.6.2020. (više...)

Članovi koji razmišljaju o volontiranju u Vodičkoj službi HPS-a neka se jave na pdkamenjak@gmail.com. Obavezna pisana preporuka društva za vodičko školovanje u organizaciji HPS-a dobije se uz ove uvjete: -višegodišnji planinarski staž,
-završena Opća planinarska škola,
-šest mjeseci uspješnog sudjelovanja u pripremi i vođenju društvenih izleta uz glavnog vodiča/mentora.

Članovi zainteresirani za uređivanje planinarskih putova mogu se odmah uključiti u rad markacista prijavom na pdkamenjak@gmail.com. Kandidate koji odrade nekoliko akcija na terenu društvo će poslati na tečaj u organizaciji HPS-a.

Uvijek su dobrodošla pojačanja na volonterskim pozicijama: blagajnik, novinar/fotoreporter, domaćin u našoj planinarskoj kući Frbežari, voditelj i suradnik na pripremi i razvoju novih projekata... Zainteresirani članovi proći će odgovarajuću individualnu edukaciju.