NOĆ PLANINARA 2016.

Objavljeno 21. studenog 2016.

 

RIJEČKI PLANINARSKI SAVEZ

 

NOĆ  PLANINARA

 

Drage planinarke i dragi planinari,

 

došlo je i vrijeme našeg, već tradicionalnog, četvrtoga po redu prednovogodišnjega druženja. Noć planinara, koja je već prerasla riječke okvire, postala je  manifestacijom koja okuplja planinare iz cijeloga Primorskoga kraja. Do sada nas se na prethodne tri noći uvijek okupljalo stotinjak i više pa vjerujemo da će nas i ove godine u hotelu Neboder u Rijeci biti isto mnogo – kažu: što nas je više, bolja je fešta!

 

Provedimo stoga i ove godine nekoliko ugodnih sati u planinarskom druženju, plesu i pjesmi na NOĆI PLANINARA, u društvu onih koji cijene iste vrijednosti i vrline kao i mi. Zaželimo si unaprijed bolju nadolazeću godinu, puno zanimljivih i uspješnih pohoda u planine i poneki dobar zajednički izlet....

 

Odabrali smo petak, 9. prosinca kako bismo mogli ostaviti vikend slobodan za planinarenje. Naše druženje uvijek se održava u povodu Međunarodnoga dana planina, što se obilježava 12. prosinca pa koristimo priliku da vas podsjetimo i na taj, za nas planinare važan međunarodni dan.

Pozovite prijatelje na Noć planinara, prijavite se u svojim matičnim društvima ili neposredno organizatoru.

 

NOĆ PLANINARA

u petak, 9. prosinca 2016. u hotelu „Neboder“ (Rijeka)

s početkom u 19,30 sati

PROGRAM:

  • Piće dobrodošlice

  • Pozdrav domaćina

  • Večera (buffet):

    više vrsta predjela

    tri glavna jela

    prilozi

    desert   

 

  • Ples uz ALEDORE

  • Tombola

 

Cijena po osobi je 90,00 kuna (uključeno: večera, glazba, najam dvorane - piće nije uključeno).

Prijave i uplate obavljaju se u matičnim društvima ili kod organizatora  – do 2. prosinca

 

Vidimo se na NOĆI PLANINARA!

Obavezan dio opreme:  plesne cipelice, širok osmijeh, dobra volja, jaka ruka za tapšanje po ramenu prijatelja po gojzericama (nježno, a snažno).

 

Dođite, dokažite pripadnost istom svjetonazoru i zdravom pogledu na svijet oko sebe. Vidjet ćete poznata lica i vratit će se onaj dobri stari osjećaj da s tim ljudima dijelite "velike" tajne koje su samo iskonskim ljubiteljima planina bliske

Prijave i za sve potrebne info uvijek na raspolaganju: Nada Sirnik 091/789 49 66 ili na e-mail: nada.sirnik@rijeka.hr