NE/RADNO VRIJEME PD KAMENJAK

Objavljeno 19. ožujka 2020.

ČLANSKE AKTIVNOSTI TIJEKOM PANDEMIJE

Poštovani članovi,

U skladu sa propisima koji su danas stupili na snagu, otkazujemo predstojeće izlete. Kao što je istaknula mjerodavna ekipa koja vrhunski upravlja situacijom, ovisno o rezultatima koji se prate dan po dan, oni će naknadno odlučiti da propisi mogu trajati duže ali, nadajmo se, i kraće od sada predviđenih 30 dana.
Stoga smo definitivno otkazali sve izlete do Uskrsa. Pridržavat ćemo se i naknadnih odluka za razdoblje nakon Uskrsa. Dakle, ako se za razdoblje poslije Uskrsa ukinu ograničenja kretanja i rada ugostitelja, nastavit ćemo s realizacijom plana izleta.

Do tada, tajništvo Kamenjaka na Korzu 40 neće raditi. Elektronsko tajništvo nastavlja raditi svakodnevno - putem web stranice, Facebook stranice, uplate na račun, mejlovi, telefon 091 786 4535... tako se, bez dolaska na Korzo utorkom navečer, u svakom trenutku može obnoviti članarina ili upisati novi član te prijaviti i uplatiti za izlete nakon Uskrsa, prema planu objavljenom OVDJE.
Isto vrijedi i za tečaj o gljivama koji počinje 25.5. - ima još nekoliko slobodnih mjesta (VIŠE...)

Izborna skupština u gradskoj vijećnici bila je zakazana za 27.3. ali je odgađamo za razdoblje nakon Uskrsa. Datum ćemo objaviti kad se ukinu spomenuta ograničenja kretanja i rada ugostitelja. Do tada, sadašnja uprava Kamenjaka voljom više sile malo će produžiti svoj mandat.

Poštovani članovi, pozivam vas da se dosljedno pridržavate propisa za suzbijanje epidemije te da zadržite ljudsko dostojanstvo i vedrinu duha, kako bismo se spremni vratili na planinske staze. Mlađe članove posebno pozivam da se uključe u neki volonterski program specijaliziranih udruga i ustanova te pomognu starijim građanima. Citirat ću pjesnika i vladara koji počiva na vrhu Lovćena: "Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka!"

Dotad redovito pratite upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog stožera Civilne zaštite.

Planinarski pozdrav,

Boris Kurilić
predsjednik PD Kamenjak

NE/RADNO VRIJEME PD KAMENJAK