Kamenjakova goranska biciklijada 2018.

Biciklistički odsjek

subota 04.08.2018.


Polazak: u 9.00 h
Mjesto polaska: Gostiona "Putniku" Grobničko polje

Težina: srednje teška staza
Trajanje: oko 4 - 6 sata vožnje svaki dan

Opis:

Početak kolovoza tradicionalno je rezerviran za druženje na 2 kotača čabarskim krajem. Planinarsko društvo Kamenjak iz Rijeke i Promotiv Travel Outdoor vas pozivaju na biciklističko druženje u najšumovitijem predjelu Gorskog kotara – na Kamenjakovu Goransku Biciklijadu (KGB) 4–5.8.

I ove godine povezujemo zaleđe Rijeke, točnije Grobničko polje i Čabarski kraj. Polazak na backpacking avanturu je u subotu, 4.8. u jutarnjim satima s Grobničkog polja, a ruta se nastavlja preko Gumanca i Milanovog vrha do Tršća gdje ćemo prenoćiti. Sljedećeg dana (5.8.) se vraćamo preko Platka i najatraktivnijeg dijela Grobničkih Alpa nazad do Grobnika.

Osim ugodne i ne pretjerano zahtjevne vožnje, imat ćemo priliku isprobati downhill i enduro stazu na brdu Rudnik kod Tršća te okušati penjačke sposobnosti u Adrenalinskom parku Gorski lazi. U svakom slučaju, očekuje nas biciklistički vikend prepun sadržaja i doživljaja!

Više informacija o rutama na www.gorskikotarbike.com

Prijave putem online obrasca https://goo.gl/MCrGz5

U cijenu uključeno:
1 polupansion u Apartmani i sobe Jurković ili Planinarskoj kući Frbežari, 2 vođene biciklističke ture, vođenje, organizacija, GPS trag, plan trasa sa visinskim profilom, obrok nakon ture u nedjelju, okrjepe, lunch paket, poklon iznenađenja.Prijevoz: bicikli
Povratak: u nedjelju u poslijepodnevnim satima
Cijena: 400 kn
Prijave: na e-mail ili u tajništvu Društva do 31.07.2018.

Oprema: ispravan bicikl, kaciga, adekvatna odjeća, ruksak, rezervna zračnica.
Napomena: Za članove planinarskih društava uz važeću člansku iskaznicu koji žele noćiti u planinarskoj kući Frbežari cijena aranžmana se umanjuje i iznosi 350,00 kn. Prijave isključivo putem online obrasca navedenog u opisu.

Vodiči: Bojan Šenkinc (+ 385 91 158 56 45), Mirela Srkoč Šenkinc
Kamenjakova goranska biciklijada 2018.